Hierbij wil ik ons even voorstellen.

Ik ben Petra, getrouwd met Gerard en samen hebben we drie  geweldige kinderen, 2 zoons, Patrick en Jeroen en 1 dochter Paulien.

Toen we trouwde kregen we een poes Mimi die bijna 20 jaar is geworden en vrij snel kwam er een Schotse Collie, Cherry bij.

In 1988 kwam onze eerste Cavalier Pieko van het Haarendal in ons leven. Snel wilde ik er al een Cavaliertje bij,maar met drie kleine kinderen een een kleine tuin vonden we dit geen goed idee. Echter in 1994 gingen we verhuizen naar een groter huis met een grote tuin. Vrij snel  zijn we op zoek gegaan naar een Cavalier dame en in juni 1995 kwam Sissie van ' t Gienen Roede in ons leven. Dat jaar kwamen Annabel en Laika From the Elmtree Garen nog in ons gezin erbij. Het " virus "had toegeslagen en het werd steeds gezelliger met al die Cavaliers die ons veel plezier gaven.

Tijdens de ringtraining zag ik een Havanezer die mijn hart stal.

Na me in het ras verdiept te hebben besloten we er een Havanezer bij te nemen, en zo kwam in 2004 Sen˘rita Lolita Los Guapas in ons leven. Evenals de Cavalier is de Havanezer een wereldhond met een geweldig karakter en zˇˇˇˇˇ lief.

Alsof we nog niet genoeg hebben, want er loopt ook nog zo"n klein grijs poezenmormel rond, vonden man en kids dat er best nog wel een raskat bij mocht komen. Ze hebben zich goed verdiept in de rassen en er werd besloten dat er een Main Coo bij moest komen. Na op een kattenshow te hebben rondgekeken werd er inderdaad besloten dat  een Main Coon niet kon ontbreken. Na een hele tijd zoeken kwam er eindelijk in januari 2006 een rode poes genaamd Ayoka van Trapper's Home ons huis onveilig maken.

We hebben al verschillende Europese kortharen gehad, die heerlijk speels en wat ondeugend waren, maar Ayoka spant de kroon. Ze doet alles wat niet mag, en weet  al helemaal niet zo goed waar men oren voor uit heeft gevonden, toch  is ze absoluut niet meer te missen. (en zo krijg je tenminste weer eens wat nieuws).

Dit is zo'n beetje ons "binnenhuisdier"geschiedenis.

Verder hebben we buiten nog een paar vijvers en een schildpaddeneiland.

Zoals U dus hebt kunnen lezen zijn we een "druk" huishouden dat dagelijks weer opnieuw veel vreugde en plezier beleeft aan hun beestenboel.

Mocht U nog ergens wat meer over willen weten, stel je vraag en indien mogelijk krijgt U altijd antwoord terug.